Biały Dom, Antoniów

Biały Dom jest miejscem, gdzie spokój i piękno natury w oprawie czterech pór roku naturalnie współbrzmi z praktyką, medytacją, odpoczynkiem oraz ciepłem przebywania w grupie. Nasz zespół jest profesjonalny i otwarty. Służymy pomocą organizatorom, jednocześnie zapewniając bezpieczną przestrzeń, spokój i neutralność grup.

Jesteśmy otwarci dla wszystkich, którzy chcą zorganizować dla swojej grupy studentów: warsztaty, szkolenia, spotkania (w tym imprezy okolicznościowe) w ramach szkół jogi, medytacji, ścieżek rozwoju osobistego, sztuk walki.

Oferujemy piękną salę do praktyki z widokiem na Góry Izerskie i Sudety, drewniane i niealergiczne wyposażenie dwu- i trzyosobowych pokoi z łazienkami, szeroki wachlarz rodzajów wyżywienia (tradycyjne, wegetariańskie, wegańskie).

Wspieramy rolnictwo ekologiczne i ruch „slow food”, zaopatrując się u lokalnych producentów krowich i kozich serów, dżemów i konfitur, warzyw i owoców, naturalnego chleba.

Wszystkie szczegóły ustalamy wcześniej z organizatorami tak, aby mogli prowadzić zajęcia w spokoju i skupieniu, dbać o grupę według swojego programu, całkowicie zrelaksować się w kwestii oprawy pobytu.

W „BIAŁYM DOMU” OD KILKU LAT ODBYWAJĄ SIĘ DWA RAZY W ROKU SESSHIN ZEN LINII PUSTA CHMURA

Biały Dom – Seminar House

Antoniów 44, 58-512 Stara Kamienica